Ett allt mer intolerant EU?

Alliansfritt berättar om Gunnar Hökmark & co som valt att stoppa rätt till sexualundervisning i EU-parlamentet. Videoklippet Alliansfritt refererar till skrämmer och frustrerar.

Nästan samtidigt väljer då kristdemokraterna att kritisera EU för den allt större makten. Och en av de mest intoleranta och medeltida krönikorna publiceras, från en kristdemokrat.

Mikael Gustafsson, ordförande jämställdhetsutskott, skriver själv om det otroligt kränkande beteendet han möttes av.

Och mitt i allt, som ett tillspetsat exempel på allt ovan, kommer det fram att en ultranationalistisk EU-parlamentariker konsekvent röstar ja... utan att veta vad han röstar ja till. Jag vill veta: röstade han ja till ovan?

Läs även det som representerar total motsats till demokrati, parlamentarism och öppenhet... Det som kostar 10,000 kr/timmen, för att få...

Själv tänker jag på Rosa Luxemburg...
"Det är totalt felaktigt och ohistoriskt att föreställa sig det lagenliga reformarbetet endast som en utspädd revolution, och revolutionen som ett koncentrerat reformarbete. En social omvälvning och en lagenlig reform är olika moment på grund av sin natur, inte på grund av sin varaktighet."

Populära inlägg i den här bloggen

Politiska aktivister använder social media bäst

Vara, inte göra