Modet att välja Dig!

Skapa kraft i din personliga och professionella utveckling


Längtar du efter
 • En karriär eller ett eget företag där du förmår och tillåts att växa och vara framgångsrik, utan att hålla igen?
 • En kärleksrelation där ni både ger och tar, och där er kärlek är generös och tillåtande?
 • Ett liv där du tillåts och vågar blomstra och där du med din fulla kraft även kan bidra till att skapa ett bättre samhälle för andra?
Har du tröttnat på
 • Att känna den där gnagande känslan av att inte riktigt få möjlighet att använda dina styrkor och talanger fullt ut?
 • Att inte kunnat fundera ut hur du ska kunna genomföra den där förvandlingen du innerst inne längtar efter?
 • Att känna frustration för en kärleksrelation som inte riktigt tillåter dig att vara du – fullt ut?
 • Att vårda vänskapsrelationer som ändå till slut tär mer än det när, men inte vågar bryta upp i rädsla för att du då blir helt ensam?
 • Att alltid vara en smula utmattad, efter en dag då du som vanligt gett och gjort för mycket, utan att något på riktigt förändrats?
Du är inte ensam. Kvinnor i allt större antal omfattning känner en värkande längtan efter ett genuint självförverkligande. Det är inte många generationer sedan som västerländska kvinnors största vardagliga uppgift var att kämpa för överlevnad och trygghet; för familjen. Det är tyvärr fortfarande en verklighet för många kvinnor i andra länder. Men kvinnor i västerlandet har de senaste generationerna allt mer kunnat ägna tid åt att skapa välmående och tillfredsställelse – för sig själva och för sin familj. Men det som tidigare årtionden kanske varit med ett fokus på utbildning, karriär och delat hushållsarbete i hemmet, har på sistone fått en gradvis förskjutning.
Det handlar om ett mer autentiskt och meningsfullt liv. En kärleksrelation som inte bara är jämställd och trygg, utan även mer intim och omtänksam. Ett yrkesmässigt liv som inte bara är framgångsrik och stimulerande, utan även möjliggör ett utforskande och uttryck av hela spektret av kreativa talanger – och som också möjliggör en skillnad för andra. Ett personligt liv som inte bara är händelserikt och njutningsbart, utan även är självförverkligande och meningsfullt – och som också levs i autentisk gemenskap med andra.
Detta samtidigt som det finns strukturella orättvisor inbyggt i både arbetsliv vid karriärjakt eller lönekrav och familjepolitiken vid föräldraledighet eller VAB. Samtidigt som den största risken för en kvinna att bli misshandlad, är i ditt hem av din partner. Samtidigt som det fortfarande innebär en viss fara att promenera hem ensam en mörk natt. Samtidigt som ideal och normer skam- och skuldbelägger framför allt kvinnor; under en skilsmässa, vid en vårdnadsutredning, i ett beroende av alkohol, droger eller mat. Listan kan göras längre men symptomen med missbruk, depression, stress och utmattning m.m. talar sitt tydliga språk.
Den naturliga kvinnokraft som under många århundranden varit en självklar balans till den manliga kraften har förlöjligats, förföljts och förvanskats till något som bara yttrar sig vid menstruation, graviditet, PMS och menopaus. Den cirkulära kraften som i allra högsta grad är mycket viktigare än så, har medicinerats bort. Med denna utveckling har samhället slipat fram medborgare som ständigt strävar efter konkurrens, måluppfyllelse och segrar. Vad vi har förlorat, och vad vi saknar djupt i vårt inre, är utrymmet för reflektion, process och insikt. Vad du får ut av denna kurs är de verktyg du så länge saknat, för ditt autentiska jag.
Detta får du ut av kursen Modet att välja Dig!
 • Du kommer organiskt få kontakt med den djupare sanningen om vem du egentligen är.
 • Du kommer att leva ett liv som följer ditt högre syfte och din passion.
 • Du kommer utveckla en tillit till dina egna förmågor att kunna utveckla och få de resurser du behöver för att blomstra.
 • Dina relationer kommer att spegla och stämma överens med dina värderingar.
 • Du kommer att leva ut ett självförverkligande, men inte bara för din egna skull utan för att positivt kunna påverka och inspirera andra.
 • Du kommer att leva i nära kontakt med din livskompass och i enlighet med din livsplan.


Till kursen hör förutom 8 möten online också audio-filer av mötena, PDF-filer med transkriberingar, 4 häften och boken Gudinnan och holismen: Vårt inre ledarskap och vår holistiska livssyn inför Gudinnans millenium (2018) skriven av Sophia Lövgren (värde 130kr). Läs mer om boken här. Den skickas som e-bok när du betalat kursavgiften.

Läs mer här

Populära inlägg i den här bloggen

Feministiskt Forum 11 maj

Vara, inte göra